Zonwering plaatsen

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten uit de regio die vakkundig zonwering plaatsen.

Heerlijk, de zon. Maar het kan ervoor zorgen dat de temperatuur in uw woning behoorlijk op loopt. En misschien wilt u veel liever in de schaduw zitten in uw eigen tuin. Dan is het tijd om u te verdiepen in zonwering plaatsen.
zonwering plaatsen offerte

Zonwering plaatsen, welke soorten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten zonwering. Onder andere deze:

 • Knikarmschermen:
  Deze schermen zijn zeer geschikt voor boven een terras, doordat ze horizontaal hangen. Je kunt er gemakkelijk onderdoor lopen. Ze zijn minder geschikt voor zijdelingse zon inval of laagstaande zon.
 • Markiezen:
  Deze vorm van zonwering zorgt voor heel veel sfeer aan uw woning. Markiezen zijn een mooie vorm van zonwering met een nostalgische uitstraling.
 • (Zip)screens:
  Optimale bescherming tegen de warmte krijgt u door het plaatsen van screens of zipscreens. Zipscreens zijn ook nog eens windvast tot op grote hoogte.
 • Serre en veranda screens:
  Deze zonwering is ontworpen om boven horizontaal- of schuin liggende beglazing te plaatsen.
 • Uitvalschermen en valschermen:
  Om van uw vrije uitzicht te blijven genieten en toch het gemak te hebben van zonwering zijn er uitvalschermen.
 • Buitenjaloezieën:
  Deze vorm van zonwering is windvast en flexibel. U kunt zelf de lichtinval beheersen. Ook zorgen deze jaloezieën voor een strak afgewerkt uiterlijk.
 • Waarom zou u zonwering plaatsen?

  Logischerwijs beschermt zonwering tegen de zon, dus tegen warmte en licht. Deze bescherming krijgt u op uw terras, maar daardoor ook in uw woning waardoor uw huis hierdoor heerlijk koel blijft. Ook creëert u hiermee een hele andere uitstraling van uw woning.
  Zonwering is mogelijk voor ramen, schuifpuien, deuren of hele terrassen. Als u gebruik maakt van airconditioning kunt u hiermee veel energie besparen. Daarnaast kunt u met zonwering uw huis echt helemaal af maken.

  Vraag een offerte aan voor zonnewering plaatsen

  Omdat er zo veel vormen van zonwering zijn kan het lastig zijn om te bepalen wat er bij uw woning past. Misschien zijn er wel meerdere varianten op uw huis van toepassing. Daar kan een vakman u alles over vertellen en bij helpen.
  Om de juiste vakman te vinden kunt u het offerte aanvraagformulier invullen. U ontvangt van ons dan maximaal vier offertes van professionele vakmensen uit uw eigen regio. Het aanvragen van zo’n offerte is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.
  De vakmensen waarmee wij werken hebben kennis van zaken wat betreft zonwering plaatsen en zullen u van de beste adviezen voorzien.

  Zonwering plaatsen kan dus in veel verschillende vormen. Laat u adviseren en vraag vrijblijvend een offerte aan. De beste vakmensen zullen u voorzien van de beste adviezen.