Woning isoleren

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul de gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van bedrijven bij jou uit de buurt gespecialiseerd in woning isolatie. Wist je dat je in veel gevallen 15 tot 30% subsidie krijgt op woning isolatie? (Milieu centraal)

Vraag 4 gratis offertes aan van specialisten in uw regio en bespaar tot 60% in combinatie met subsidie. Wees er snel bij en maak de beslissing voordat het subsidie potje op is!

  1 Uw regio Ontvang de
  beste deal

  2 Uw opdracht

  Bouwjaar vóór 1920Bouwjaar tussen 1920 en 1976Bouwjaar tussen 1977 en 1984Bouwjaar tussen 1985 en 1991Bouwjaar ná 1991

  Vloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Spouwmuur isolerenVloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Vloer of kruipruimte isolerenSpouwmuur na-isolerenDak isoleren

  Spouwmuur na-isolerenDak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Dak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  3 Uw gegevens

  Dhr.Mevr.


  Bespaar tot 60% in combinatie met subsidie

  Met de huidige energiekosten heb je de kosten van woning isolatie zo terugverdiend. Als je de woning laat isoleren dan moet je denken aan de spouwmuur, de vloer of kruipruimte maar ook het dak isoleren van veel energie besparen.
  woning isoleren offerte aanvragen

  Laat je woning isoleren en bespaar op de energiekosten!

  • De vloer of kruipruimte isoleren

   Natuurlijk is het laten isoleren van de vloer of kruipruimte uiteindelijk fijn voor je portemonnee. De kou en het vocht dat via de kruipruimte uw woning in komen, kunnen ervoor zorgen dat de vloer heel koud aanvoelt. De vloer voelt niet alleen koud aan, maar geeft ook veel kou af. Gevolg de woning voelt niet warm en behaaglijk, waardoor je al snel geneigd bent de verwarming een tandje hoger te zetten.

   Door de vloer of kruipruimte van de woning te laten isoleren wordt dit probleem verholpen. Je gaat dus veel minder energie verbruiken om de verwarming te laten branden. Ook kan het zijn dat de leidingen of gaten in de kruipruimte niet goed zijn afgedicht. Als dit het geval is kan dit ervoor zorgen dat je last krijgt van vochtproblemen en schimmels die schadelijk kunnen zijn voor jouw gezondheid. Behalve de portemonnee wordt je er dus zelf ook beter van!

  • Het dak isoleren

   In principe is het bij elk type dak mogelijk om deze te isoleren. Heeft de woning een schuin dak, dan kan er zowel van de buiten- als binnenkant geïsoleerd worden. Bij isoleren vanaf de binnenkant is het belangrijk dat het isolatiemateriaal goed tussen de balken of dakpannen van het dak geïnstalleerd kunnen worden. Kiest u voor isolatie vanaf de buitenkant? Dan wordt uw dak ook nog eens bescherm tegen kou en vocht. Dit wordt de “warm dak methode” genoemd. Ook een plat dan kan prima geïsoleerd worden. Ook hier kan van binnenuit of vanaf de buitenkant gewerkt worden.

  • Spouwmuur isolatie

   Het grootste voordeel van de woning isoleren door middel van spouwmuurisolatie is dat u er uiteindelijk geld mee gaat besparen. Door de muren te isoleren voelt uw woning een stuk comfortabeler aan. De muren stralen veel minder kou af, uw woning wordt dus een stuk behaaglijker. De woning wordt in de winter warmer en in de zomer een stuk koeler.

   Muren isoleren door spouwmuurisolatie is ook nog eens de meest rendabele manier van isoleren. De kosten van het muren isoleren verdient u gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar alweer terug. U gaat namelijk veel minder energie verbruiken en betaalt dus aanzienlijk minder voor uw energierekening.

  Kortom zeker in deze tijd van hoge energiekosten loont het om de woning te isoleren. Vraag met een aanvraag meerdere offertes aan voor alle soorten isolatie van de woning. Gratis en geheel vrijblijvend.