Vochtproblemen bestrijden

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten uit de regio die vakkundig vochtproblemen bestrijden.

Vochtproblemen bestrijden

Vocht in huis is behalve vervelend ook nog eens ongezond. Als u vocht in uw woning heeft wilt u er waarschijnlijk snel van af. Maar dan ook wel op een manier dat het niet snel weer terugkomt. Vochtproblemen bestrijden kan op verschillende manieren. Welke manier geschikt is voor uw woning? Daar kunt u gemakkelijk achter komen met onze hulp.
vochtproblemen bestrijden offerte vakman

Verschillende soorten vochtproblemen

 • Doorslaand vocht

  Dit probleem komt voornamelijk voor bij oudere gebouwen. Gebouwen waarvan de gevelbekleding gaandeweg poreus is geworden. Doorslaand vocht is te herkennen aan duidelijk zichtbare vochtplekken op de binnen- en/of buitenmuren.

 • Vochtproblemen door condensatievocht

  Heeft u last van vochtplekken in de keuken, badkamer of slaapkamer? Of misschien zelfs schimmel plekken? Dan kan dit komen door condensatievocht. Dit kan te maken hebben met een grote hoeveelheid waterdamp die vrijkomt door bijvoorbeeld te douchen of eten te koken.

 • Optrekkend vocht

  Een verouderde fundering kan de oorzaak zijn van dit probleem. Bij optrekkend grondvocht heeft u bijvoorbeeld vochtplekken in de kelder of ter hoogte van het grondniveau in uw woning.

 • Bouwvocht

  Omdat bij het bouwen van een woning veel water wordt gebruikt heeft een woning doorgaans een jaar nodig om totaal uit te drogen. Als hier met de bouw onvoldoende rekening mee is gehouden kan het pleisterwerk loskomen of kan er schimmel ontstaan.

 • Vocht door lekkage

  Verschijnen er opeens vochtplekken in uw woning op onverklaarbare plekken of zonder aanwijsbare reden? Dan kan het zijn dat er een leiding of afvoerbuis lekt.

Waarom iets aan vochtproblemen doen in uw woning?

Het is natuurlijk geen gezicht, grote gele vochtplekken op uw hagelwitte plafond. Of vieze zwarte schimmelstippen in uw woonkamer. Behalve dat het er niet mooi en fris uitziet is een vochtige woning ook nog eens ongezond. Daarom is vochtproblemen bestrijden zeker belangrijk en moet het ook nog eens goed gebeuren door een vakman. Bij het niet goed oplossen van een vochtprobleem keren de vochtplekken binnen no time weer terug en blijft u uw plafond of muren witten.

Manieren van vochtproblemen bestrijden

Zo veel oorzaken, zoveel oplossingen. Vochtproblemen kunnen op verschillende manieren opgelost worden. Maar welke manier op uw probleem van toepassing is ligt aan de oorzaak. Een goede vakman kan u hierbij helpen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om muren te injecteren of een nieuwe vochtkering te plaatsen. Soms moet een woning voorzien worden van nieuwe gevelbekleding of nieuw leidingwerk. Ook ventilatie kan helpen om vochtproblemen op te lossen.

Vraag een offerte aan voor vochtproblemen bestrijden

Wilt u voorgoed van de vochtproblemen in uw woning af? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Een vakman uit uw eigen regio zal voor u onderzoeken wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en niet geheel onbelangrijk: wat dit gaat kosten. Door het offerte aanvraagformulier in te vullen ontvangt u maximaal vier offertes van professionals uit uw eigen buurt. En u zit helemaal nergens aan vast.

Zit u al een tijdje met een vochtprobleem maar ziet u er tegenop om er werk van te maken? Vul dan gemakkelijk ons offerte aanvraagformulier in en wij voorzien u vrijblijvend van alle benodigde informatie.