Vochtbestrijding

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten uit de regio voor vakkundige vochtbestrijding in uw woning!

vakman voor vochtbestrijding in huis

Waarom is vochtbestrijding in uw woning belangrijk?

Vocht in uw woning is een onaangenaam probleem wat veel nieuwe problemen met zich mee kan brengen. Denkt u dat u last heeft van vocht in uw woning? U kunt het herkennen aan onderstaande punten:

 • Water in de kruipruimte of in de kelder.
 • Rottende vloerbalken.
 • Loslatend behang of aangetast stucwerk.
 • Condens op de ramen of vochtige muren.
 • Doorslaand en optrekkend vocht.
 • Schimmel- en scheurvorming.
 • Ongedierte.

Vocht is dus niet alleen slecht voor uw woning, maar ook slecht voor uw gezondheid. Zeker voor mensen met problemen aan de luchtwegen is het niet goed om lang in een vochtige ruimte te wonen.

Verschillende manieren van vochtbestrijding

De meest vochtige ruimtes in uw woning zijn meestal de kruipruimte of de kelder. Voor die ruimtes zijn verschillende manieren om vocht te bestrijden. Uw vakman kan u precies en tot in detail vertellen wat voor uw woning de beste oplossing is.
Hieronder ziet u een aantal van die mogelijkheden. Voor inhoudelijke informatie kan uw vakman u verder helpen.

 • Kruipruimte:

  Een manier om vocht in de kruipruimte te bestrijden is het isoleren van de kruipruimte, of het installeren van een ontwateringssysteem.

 • Kelder:

  Een kelder kan worden afgedicht door middel van een waterdicht systeem, de wanden en vloeren kunnen geïnjecteerd worden en ook kunnen er pompen en vochtregulerende systemen worden aangebracht.

Ook in badkamers komen regelmatig vochtproblemen voor. Dit uit zich vaak in schimmelplekken op bijvoorbeeld het plafond. Goed ventileren is iets wat een verschil kan maken, maar ook hierbij is het verstandig om contact op te nemen met een professional.

Vergelijk offertes voor vochtbestrijding in uw woning

Omdat er veel redenen kunnen zijn waarom u last heeft van vocht in uw woning is het zaak om eerst te achterhalen waar de oorzaak zich bevindt. Wij begrijpen dat dit een lastige opgave kan zijn en adviseren dan ook om een professional in de arm te nemen. Iemand met de nodige ervaring en kennis van zaken.

Wij kunnen u helpen die professional te vinden. Als u het offerte aanvraagformulier invult brengen wij u in contact met vakmensen uit uw regio. Door het invullen van dit formulier ontvangt u maximaal vier offertes. Offertes van aannemers die weten waar ze het over hebben en u van de juiste informatie kunnen voorzien. Het aanvragen van zo’n offerte is 100% vrijblijvend en u zit dus helemaal nergens aan vast.

Voor vochtbestrijding in uw woning zijn dus genoeg oplossingen, de vraag is alleen even welke voor u het meest geschikt is. Vraag daarom vrijblijvend een offerte op en u wordt voorzien van het beste advies.