Vocht in kruipruimte

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten uit de regio die vakkundig vocht in de kruipruimte bestrijden.

Veel woningen hebben er last van, vocht in de kruipruimte. Soms zelfs zoveel dat er echt een laag water in staat. Gelukkig zijn er oplossingen voor dit probleem. En er zijn gelukkig veel professionals die u van dat water onder uw woning af kunnen helpen.
vocht in kruipruimte bestrijden

Is het een probleem, vocht in de kruipruimte?

Vocht in een woning is niet goed voor uw gezondheid. Schimmels, algen en ander ongedierte houden over het algemeen erg van vocht en zullen zich hier maar al te graag huisvesten. Maar behalve schadelijk voor uw gezondheid is vocht ook slecht voor de bouwconstructie. Vocht trekt namelijk vanuit de grond omhoog, via de muren van uw woning. Hierdoor heeft u kans dat u ook in andere ruimten van uw woning last krijgt van vochtproblemen.

Hoe kom je af van een vochtige kruipruimte?

Er zijn behoorlijk veel manieren om vocht in de kruipruimte te verhelpen. Eenvoudige oplossingen zoals scheuren en gaten repareren met speciale afdichtingsmiddelen. Of het injecteren van uw muren. Een goede vakman kan u vertellen of deze middelen volstaan voor uw vochtproblemen.

Als dat niet het geval is zijn er nog meer opties. Kruipruimtes kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van een bekuiping. Dit is een nieuwe waterdichte cementeringslaag, en soms ook nieuwe vloerplaten. Nog een mogelijkheid is vocht in de kruipruimte oplossen via drainage. Voor deze optie wordt vaak gekozen als er veel insijpelend water de kruipruimte in komt of de druk van het grondwater erg hoog is. Er kan gebruik worden gemaakt van randdrainage, vloerdrainage of wanddrainage. Wat het best werkt bij uw woning is afhankelijk van verschillende factoren waar een vakman u alles over kan vertellen.
water in kruipruimte verwijderen offerte

Vocht in de kruipruimte verwijderen, vraag een gratis offerte aan!

Het is belangrijk goed uit te zoeken waar het vochtprobleem vandaan komt. Pas dan kunt u beslissen hoe het probleem het beste opgelost kan worden. Een erkende vakman kan u hierbij helpen. Zij hebben kennis van zaken en weten precies welke oplossing voor welk probleem het meest geschikt is.
Wij werken met vakmensen uit uw eigen regio. Als u het offerte aanvraagformulier invult zorgen wij ervoor dat u maximaal vier offertes ontvangt. Offertes van bedrijven uit uw eigen regio, die verstand van zaken hebben en u van de juiste adviezen zullen voorzien. Deze offertes zijn volledig vrijblijvend, u zit dus helemaal nergens aan vast.

Wilt u het probleem van vocht in de kruipruimte opgelost hebben en ervoor zorgen dat uw woning fris blijft? Dan is het tijd om een goede vakman in de arm te nemen en een offerte aan te vragen. Vul het offerte aanvraagformulier in en wij brengen u in contact met vakmensen uit uw eigen regio.