Vloer isolatie

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul jouw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van bedrijven bij jou uit de buurt gespecialiseerd in vloer isolatie. Wist je dat je in veel gevallen 15 tot 30% subsidie krijgt op woning isolatie? (Milieu centraal)

Vraag 4 gratis offertes aan van specialisten in uw regio en bespaar tot 60% in combinatie met subsidie. Wees er snel bij en maak de beslissing voordat het subsidie potje op is!

  1 Uw regio Ontvang de
  beste deal

  2 Uw opdracht

  Bouwjaar vóór 1920Bouwjaar tussen 1920 en 1976Bouwjaar tussen 1977 en 1984Bouwjaar tussen 1985 en 1991Bouwjaar ná 1991

  Vloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Spouwmuur isolerenVloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Vloer of kruipruimte isolerenSpouwmuur na-isolerenDak isoleren

  Spouwmuur na-isolerenDak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Dak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  3 Uw gegevens

  Dhr.Mevr.


  Bespaar tot 60% in combinatie met subsidie

  Via de vloer en kruipruimte onder de woning kan er veel kou en vocht het huis in komen. Dit kan ervoor zorgen dat jouw woning niet behaaglijk aanvoelt en stookkosten die hoger zijn dan je zou willen. Om hier wat aan te doen is de kruipruimte isoleren of de (houten) vloer isoleren een goede oplossing. Maar, hoe gaat dat in zijn werk? En wat kost dat nou eigenlijk?
  vloer isoleren of kruipruimte isoleren

  Waarom de vloer en kruipruimte isoleren?

  Natuurlijk is het laten isoleren van de kruipruimte uiteindelijk fijn voor je portemonnee. De kou en het vocht die via de kruipruimte uw woning in komen, kunnen ervoor zorgen dat de vloer heel koud aanvoelt. De vloer voelt niet alleen koud aan, maar geeft ook veel kou af. Gevolg de woning voelt niet warm en behaaglijk, waardoor je al snel geneigd bent de verwarming een tandje hoger te zetten.

  Door de vloer of kruipruimte van de woning te laten isoleren wordt dit probleem verholpen. Je gaat dus veel minder energie verbruiken om de verwarming te laten branden. Ook kan het zijn dat de leidingen of gaten in de kruipruimte niet goed zijn afgedicht. Als dit het geval is kan dit ervoor zorgen dat je last krijgt van vochtproblemen en schimmels die schadelijk kunnen zijn voor jouw gezondheid. Behalve de portemonnee wordt je er dus zelf ook beter van!
  vloerisolatie energie besparen

  Verschillende manieren van kruipruimte isoleren.

  De kruipruimte kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Er is veel verschillend isolatiemateriaal. Voorbeelden hiervan zijn isolatieparels of isolatiechip. Maar ook glaswol, steenwol of EPS behoren tot de verschillende mogelijkheden.

  Welk materiaal voor de vloer of kruipruimte het beste is, kan een vakman jou vertellen. Hij kijkt naar de aard van de problemen en naar wat voor woning je hebt. Dit heeft alles te maken met de materialen die het best gebruikt kunnen worden bij jouw isolatie project. Mede omdat het isoleren van een kruipruimte maatwerk is en volledig afhankelijk van de staat van jouw woning is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen.

  Kruipruimte isoleren? Vraag offertes aan.

  Om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn en welke prijskaartjes hier aan hangen is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Dit kunnen wij gemakkelijk voor jou doen. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van ons offerte aanvraagformulier. Hiermee geef je ons de benodigde informatie en zoeken wij voor jou professionele vakmensen uit jouw eigen regio. Je ontvangt van ons maximaal vier offertes, volledig vrijblijvend en je zit helemaal nergens aan vast.

  Dus wil je geen dief meer zijn van je eigen portemonnee? En een woning die fijn en behaaglijk aanvoelt? Vraag dan vrijblijvend alle informatie aan over de vloer of kruipruimte isoleren. Kijk en vergelijk rustig wat de mogelijkheden zijn zonder dat je ergens aan vast zit. Wij werken gegarandeerd met professionals uit jouw eigen regio.