Tegelzetter

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van tegelzetters uit de regio die vakkundig tegels leggen bij u thuis.

In de keuken, badkamer, toilet. Of in de woonkamer of bijkeuken? Tegels kunnen op veel plekken in uw woning geplaatst worden. Zowel op de vloer of aan de wand. Bent u van plan tegels te laten plaatsen in uw woning? Dan bent u vast op zoek naar een goede tegelzetter.

Waarom tegels laten plaatsen door een tegelzetter

Tegels plaatsen doe je niet zomaar even. Men kijkt eerst naar de ondergrond van vloeren of wanden. Als deze niet strak zijn moet er eerst geëgaliseerd worden. Ook dit is echt een klusje voor vakmensen. Bij wanden die niet recht lopen moeten tegels strak afgesneden worden. Tegels moeten recht liggen en allemaal op dezelfde hoogte. Daarna wil je een mooie voeg die past bij de tegel. Kortom: tegelen is niet iets wat je zonder ervaring even op pakt. Daarom is het verstandig op zoek te gaan naar een goede tegelzetter als u een tegelklus gedaan wilt hebben.

Hoe lang is een tegelzetter bezig?

Dat is heel lastig van tevoren te zeggen. Er zijn veel verschillende factoren die ervoor zorgen dat een klus langer of korter duurt en daardoor misschien meer kost. Uw vakman kan aan de hand van de te betegelen ruimte inschatten hoe veel werk een klus ongeveer is. Hij houdt hierbij rekening met onder andere de volgende punten.

  • Het soort tegel: Klein, groot, zwaar, licht. De ene tegel legt gemakkelijker en sneller dan de andere.
  • Het legpatroon: Moeten de tegels recht naast elkaar? Of schuin, verspringend? Zijn er verschillende kleuren die in een bepaald motief gelegd moeten worden?
  • Hoeken/nissen: Hoe meer hoeken en nissen hoe lastiger het is om de tegels te leggen en hoe langer de klus zal duren.
  • Ondergrond: Is de muur of vloer al goed vlak?

Vergelijk offertes van tegelzetters voor uw klus

Wij kunnen u aan de beste vakmensen helpen. De tegelzetters waar wij mee samenwerken zijn echte professionals. Vakmensen uit uw eigen regio. Mensen die weten waar ze het over hebben en gegarandeerd goed werk leveren.

Het enige wat u hoeft te doen is het offerte aanvraagformulier in vullen. U geeft ons alle informatie die we nodig hebben en wij geven u maximaal vier offertes van vakmensen uit uw eigen buurt. Dit alles is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast en beslist helemaal zelf of en met wie u in zee wilt gaan.

Tegelzetters vragen soms heel verschillende bedragen voor exact dezelfde klus. Daarom is het verstandig te vergelijken en om meerdere offertes voor een tegelzetter aan te vragen. Dit doen wij graag voor u, vul dus vandaag nog het offerte aanvraagformulier in.