PVC vloer leggen

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten uit de regio die vakkundig uw PVC vloer leggen. Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend!

Misschien wel een van de meest populaire vloeren op dit moment. De PVC vloer is in opkomst. Steeds meer mensen laten een PVC vloer leggen. Dit type vloer heeft veel voordelen en uw woning krijgt er een prachtige look en sfeer van.
pvc vloer leggen zelf doen of vakman

De voordelen van een PVC vloer in huis

Het is niet voor niets dat steeds minder mensen kiezen voor tapijt of laminaat, maar tegenwoordig is een PVC vloer helemaal hot. Deze vloeren zijn in heel veel verschillende tinten verkrijgbaar. Naar ieders smaak.
Maar welke voordelen heeft een PVC vloer leggen nou eigenlijk nog meer?

 • Onderhoudsvrij

  Een PVC vloer hoef je niet te schuren of te lakken. Er komen geen vlekken in zoals bij tapijt. Het enige wat je bij deze vloer hoeft te doen is stofzuigen en af en toe dweilen.

 • Geluiddempend

  Op een PVC vloer hoor je nagenoeg niets. Anders dan op een laminaat of plavuizen vloer.

 • Vloerverwarming

  Deze vloer gaat heel goed samen met vloerverwarming. De vloer neemt snel de temperatuur van de vloerverwarming aan en geleidt deze optimaal. U verspilt dus veel minder energie wat enorm kan schelen in de stookkosten.

 • Strakke look

  Doordat PVC erg strak te verlijmen is tegen muren en kozijnen is het niet nodig om plinten te plaatsen. Dit zorgt voor een hele strakke, moderne look.

 • Vochtige ruimtes

  Zelfs in vochtige ruimtes kan je een PVC vloer leggen en komt deze vloer goed tot zijn recht. Hij trekt niet krom en kan goed tegen vocht, dus is ook geschikt voor in de badkamer.

pvc vloer vakkundig leggen

Hoe doe je dat? Een PVC vloer leggen!

Er zijn twee manieren om een PVC vloer te leggen. U heeft de keuze uit een handig kliksysteem. Dit is een makkelijke manier van leggen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een drukvaste ondervloer. Hierdoor zijn deze vloeren ook geschikt voor in appartementen.

Daarnaast zijn er PVC vloeren die verlijmd moeten worden. Belangrijk bij deze soort vloer is dat de betonvloer goed geëgaliseerd is. Ervaren vakmensen kunnen samen met u bekijken welke vloer voor uw woning en woonwensen het meest geschikt is.
hoe doe je dat pvc vloer leggen

Offertes opvragen voor PVC vloer leggen

Zeker bij het leggen van een vaste PVC vloer is het verstandig een goede vakman in de arm te nemen. Een strak geëgaliseerde betonnen ondervloer is hierbij van enorm groot belang. Als deze vloer niet strak is zal uw PVC vloer nooit goed liggen.

Maar ook het leggen van kliksysteem wordt door vakmensen in een mum van tijd gedaan. Zo bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit en een prachtige vloer. Deze vakmensen weten wij voor u te vinden!

Mensen die hun handen niet omdraaien voor egaliseren. Die ervoor zorgen dat uw vloer er straks super strak bij ligt. Mensen uit uw eigen stad, met kennis van hun vak. Door uw gegevens achter te laten in het offerte aanvraagformulier kunnen wij u koppelen aan de beste professionals uit uw eigen regio. Dit doen we geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast en ontvangt maximaal vier offertes. Zo kunt u zelf een keuze maken met wie u eventueel verder wilt.

Een PVC vloer leggen kan uw woning dus van een prachtige look voorzien. En het is nog onderhoudsvrij en energiezuinig ook.
Wilt u weten wat dit voor uw woning gaat kosten en wie in uw buurt een geschikte vakman is? Vul dan het offerte aanvraagformulier in en wij doen de rest voor u.