Nieuwe trap

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten uit de regio die vakkundig een nieuwe trap plaatsen, renoveren of vernieuwen.

Een nieuwe trap plaatsen, u denkt er over na. Dit is best een groot project wat u natuurlijk op een goede manier wilt aanpakken. Voor het plaatsen van een nieuwe trap kennen wij de juiste mensen, en we weten precies wat erbij komt kijken.
offerte nieuwe trap plaatsen

Waarom zou u een nieuwe trap plaatsen?

In de meeste woningen bevindt de trap zich in de hal. Hij springt meteen in het oog zodra u de voordeur open doet. Dan wilt u dat dit een echt eye catcher is. Die past bij uw woning en iets toevoegt. Dit is misschien nog wel meer het geval als de trap zich in uw woonkamer bevindt. Met een trap in de woonkamer kijkt u er de hele dag tegen aan en is het belangrijk dat de trap een wordt met het interieur. Een nieuwe trap maakt uw huis helemaal af.

Welke keuzes heeft u bij een nieuwe trap plaatsen?

De ene trap is de andere niet, er zijn veel mogelijkheden om een trap te creëren die precies aan uw wensen voldoet.

 • Model:

  In veel woningen is maar een model trap mogelijk. Maar soms heeft u de ruimte om zelf te beslissen welk model trap u wilt. Zoekt u een rechte trap? Een trap met één draai (een kwart, in trappentermen) of een trap met twee kwarten?

 • Open of gesloten:

  U kunt kiezen voor een open trap. Dat houdt in dat de trap geen stootborden heeft. In veel woonkamers wordt gekozen voor een open trap. Ook kunt u kiezen voor een gesloten trap, met stootborden.

 • Afwerking:

  Wilt u een houten trap plaatsen? Behandeld of onbehandeld hout? Of geschilderd?

 • Trapbekleding:

  Ook hierin zijn veel mogelijkheden. Tapijt of tegenwoordig zelfs leer. In alle tinten en kleuren die u maar kunt bedenken.

 • Extra opties:

  Denk hierbij aan verlichting, trapleuningen, antislip strips of trapmatten.

 • Offerte aanvragen voor nieuwe trap plaatsen

  Hoe meer aanbieders, hoe meer prijzen. Als u op zoek bent naar iemand die een nieuwe trap kan plaatsen is het verstandig om het niet bij een offerte te laten. Meerdere offertes geven u meer keuze. Maar hoe komt u aan die offertes? Daar kunnen wij bij helpen.

  We hebben contact met veel vakmensen op het gebied van trappen plaatsen. Mensen met kennis van zaken uit uw eigen regio. U vult voor ons zoveel mogelijk informatie in op het offerte aanvraagformulier. Daarna doen wij de rest. Maximaal vier offertes van professionals uit uw eigen regio ontvangt u dan van ons. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, u zit helemaal nergens aan vast. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten van een nieuwe trap plaatsen.

  Een nieuwe trap plaatsen kan uw woning een totaal nieuwe look geven. Modern, strak of juist sfeervol. Alles is mogelijk. Vul vrijblijvend meerdere offertes aan en wij zoeken voor u de beste vakmensen uit uw regio! Gratis en zonder risico.