Muren isoleren

Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis tot 4 offertes in uw mailbox
Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van bedrijven gespecialiseerd in het isoleren van muren van uw woning.

Vraag 4 gratis offertes aan van specialisten in uw regio en bespaar tot 60% in combinatie met subsidie. Wees er snel bij en maak de beslissing voordat het subsidie potje op is!

  1 Uw regio Ontvang de
  beste deal

  2 Uw opdracht

  Bouwjaar vóór 1920Bouwjaar tussen 1920 en 1976Bouwjaar tussen 1977 en 1984Bouwjaar tussen 1985 en 1991Bouwjaar ná 1991

  Vloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Spouwmuur isolerenVloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Vloer of kruipruimte isolerenSpouwmuur na-isolerenDak isoleren

  Spouwmuur na-isolerenDak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Dak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  3 Uw gegevens

  Dhr.Mevr.


  Bespaar tot 60% in combinatie met subsidie

  Muren Isoleren

  Wilt u energie besparen en er voortaan lekker warm bij zitten? Kies dan voor muurisolatie van uw woning! Uw woning wordt een stuk behaaglijker en de stookkosten gaan aanzienlijk naar beneden, bovendien wordt uw woning meer geld waard. Maar hoe gaat dat in zijn werk muren isoleren? En hoe komt u aan de juiste vakman? Daarbij kunnen wij u helpen.
  muren isoleren offerte

  De voordelen van muren isoleren

  Het isoleren van de muren van uw woning brengt een aantal voordelen met zich mee. Uw woning voelt bijvoorbeeld een stuk comfortabeler aan. De muren stralen geen kou meer af, uw woning wordt behaaglijker. Behalve dat uw woning er in de winter warmer door wordt is het zomers ook een stuk koeler.

  Muren isoleren door spouwmuurisolatie is de meest rendabele manier van isoleren. U gaat veel minder energie verbruiken en verdient over het algemeen binnen 3 tot 5 jaar de kosten van het isoleren alweer terug door de besparing op uw energierekening.
  Ook wordt de CO2 uitstoot van uw woning drastisch verlaagd waardoor u dus bijdraagt aan een beter milieu. Omdat de overheid het isoleren van uw woning graag wil aanmoedigen wordt er over de arbeidskosten geen 21% maar 9% BTW betaald. Ook zijn er soms zelfs subsidie mogelijkheden. Omdat uw woning energiezuiniger wordt krijgt het dus ook een ander energie label. Hierdoor zal uw woning in waarde stijgen.

  Muurisolatie, hoe doen ze dat?

  Bij hele oude woningen, gebouwd voor 1920, is er vaak geen spouwmmuur aanwezig. Deze woningen hebben alleen enkelsteens muren. Isolatie van enkelsteens muren kan zeker maar is wat ingewikkelder.
  Maar bij woningen die wel spouwmuren hebben is het eenvoudiger om deze muren van de woning te isoleren. De isolatie wordt namelijk in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw) gedaan. Er worden kleine gaatjes in de voegen gemaakt. Daar wordt het isolatiemateriaal doorheen gespoten of geblazen. Nadien worden de gaatjes weer netjes dicht gemaakt in dezelfde kleur als het voegwerk.

  Een offerte aanvragen voor muren isoleren

  Om na de gaan of uw woning geschikt is voor het isoleren van de muren kunt u bijvoorbeeld de bouwplannen erbij pakken. Ook het bouwjaar van uw woning, de dikte van de muren en het type gevelsteen kan een aanwijzing zijn of isolatie mogelijk is. Een goede vakman kan u hier bij helpen.
  Dat kan heel eenvoudig door het offerte aanvraagformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u maximaal vier offertes ontvangt van vakmensen uit uw eigen regio. U zit helemaal nergens aan vast, het aanvragen van deze offertes is geheel vrijblijvend.

  Goed advies is bij een grote klus als muren isoleren erg belangrijk. Offertes vergelijken kan u een heleboel geld schelen, vul daarom het offerte aanvraagformulier in en wij doen de rest voor u!